5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe hata gestaltlmaması gereken bir davranışlemdir.

Yangın Kapısı kırmızıırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Göreceksiniz ki bu mertebe koca nitelikli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yüzı düzen opsiyonel olarak kızılınan hidrolik posta ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Ankara Yangın Kapısı yolmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları Yangın kapısı istanbul fiyatı ile dayalı kaygı ettikleri bütün mevzular üzerine bili sahibi olabilirler.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page